Kursstart MediYoga i höst

Måndag den 14 sept planerar jag återuppta gruppverksamhet med MediYoga på Fregatten Högst Upp i höst. Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan eller om du har frågor, 0727-21 93 16.

Passen är 90 min, avspänning, djupandning och rörelser i medveten närvaro och mediation. Djupgörande terapeutisk MediYoga vid stressrelaterade besvär, högt blodtryck, sömnsvårigheter, spänningar och ospecificerad värk och passen hålls av mig som leg fysioterapeut och diplomerad yogaterapeut.

För att kunna genomföra gruppverksamhet på säkert sätt utifrån covid -19, kommer jag skapa mer utrymme i lokalen och ta in färre deltagare för att kunna hålla avstånd på ca 1,5 m mellan deltagarna. Jag erbjuder också handsprit för deltagarna att använda före och efter gruppträning, samt uppmanar alla att enbart komma om man är helt frisk utan några symptom.  Hoppas att vi ses!