Prova på MediYoga 16 sept

Prova På MediYoga tors 16 sept kl 15-16, för stressrelaterade besvär, sömnsvårigheter, oro, högt blodtryck, ospecifik värk.
En lugn och mjuk Yoga form med mjuka rörelser, närvaroträning, andning, avslappning och meditation. På greenroomtraning i Vare. 150 kr för denna klass.

För den som är intresserad kommer gruppen att fortsätta på tors kl 15-16.

Varmt välkommen!

För mer info ring 0727-21 93 16.

Region Halland skärper krav på munskydd i offentliga vårdlokaler.


NYTT fr o m 21 jan är att Region Halland rekommenderar att även våra patienter ska ha munskydd på i både väntrum och under behandling. Vänligen medtag gärna eget munskydd. Till den som inte har med sig munskydd, tillhandahåller vi det på plats. Fortsatt gäller att pg a covid -19, STANNA HEMMA om du har förkylningssymptom, även milda. Det gäller såklart även oss som arbetar här.

Hos oss kan du känna din trygg!

Vi har öppet!

Fregatten Högst Upp har öppet som vanligt, både gymmet och fysioterapin.  Det som skiljer sig är att vi har begränsat antal personer i vårt rymliga gym till max 10 personer samtidigt och vi fysioteraputer använder munskydd till både oss själva och till våra patienter.  Självklart också handsprit, rengöring och avstånd. Hos oss kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen att boka en tid, www.bokadirekt.se

 

Kursstart MediYoga i höst

Måndag den 14 sept planerar jag återuppta gruppverksamhet med MediYoga på Fregatten Högst Upp i höst. Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan eller om du har frågor, 0727-21 93 16.

Passen är 90 min, avspänning, djupandning och rörelser i medveten närvaro och mediation. Djupgörande terapeutisk MediYoga vid stressrelaterade besvär, högt blodtryck, sömnsvårigheter, spänningar och ospecificerad värk och passen hålls av mig som leg fysioterapeut och diplomerad yogaterapeut.

För att kunna genomföra gruppverksamhet på säkert sätt utifrån covid -19, kommer jag skapa mer utrymme i lokalen och ta in färre deltagare för att kunna hålla avstånd på ca 1,5 m mellan deltagarna. Jag erbjuder också handsprit för deltagarna att använda före och efter gruppträning, samt uppmanar alla att enbart komma om man är helt frisk utan några symptom.  Hoppas att vi ses!

Fregatten Högst Upp växer

Kollegorna på Fregatten Högst Upp, Ingrids Fysioterapi, sjukgymnastikbehandling i Varberg

Kollegorna på Fregatten Högst Upp, Ingrids Fysioterapi, sjukgymnastikbehandling i Varberg

Nu har vi blivit 6 fysioterapeuter, 2 massörer och en receptionist i vårt härliga gäng!

Epidemiologen Agnes Vold rekommenderar oss att fortsätta vara fysiskt aktiva framför allt på platser där det finns gott om plats och där du kan träna säkert, välkomna till vårt ljusa rymliga gym!
Vill du boka tid till fysioterapeuter? Ring 0727-21 93 16 eller använd bokadirekt.se för nybesök till Ingrid.

Mckenzie examen godkänd

Ingrid har i helgen klarat examensprov i Stockholm för McKenzie-Mekanisk diagnostik Terapi, vidareutbildning inom fysioterapi/sjukgymnastik för undersökning och behandling nacke, bröstrygg, ländrygg och alla extremitetsleder, fyra kurssteg under 2 års tid och nu godkänt i examen med teoretiska och praktiska tester och kvalitetskrav. Grattis!!