MediYoga start 16 oktober

Behöver du träna  rörlighet, andning avslappning? 

Nu startar jag upp höstens gruppträning i MediYoga på Fregatten mån 16 oktober, med ledning av mig som fysioterapeut och certifierad MediYoga instruktör.

När: Måndagar. Start 16 okt kl 13.30 – 14.45.  9 tillfällen 16 oktober – 11 december

Var:  Lokal relaxrummet på Fregatten Hotell, 3:e vån.

Lokalen är stor och ljus med klinkergolv. Yogamatta, stol, kudde, filt och sittpuff finns.
Träningen innehåller medveten andnings- och uppmärksamhetsträning,  rörlighetsövningar som utförs utifrån din förmåga, samt avspänning och meditation. Perfekt för dig med stressrelaterade besvär, sömnsvårigheter, oro eller smärtproblematik.  Passet genomförs liggande på golv och sittande på golv eller stol.
Gärna i mjuka bekväma kläder.

Kostnad: 1900 kr för 9 ggr.  Betalning innan gruppstart. Invänta bekräftelse av plats innan betalning. Minimi 6 deltagare, max 12 deltagare.
Eller drop in i mån av plats 225 kr per tillfälle. (Deltagare som bokar fast plats har förtur)

För mer information eller anmälan, tel 0727-21 93 16 eller mail ingridsfysioterapi@gmail.com

Välkommen!

Drop in plats MediYoga

Jag har lediga drop in platser på MediYoga mån 13/3 och 20/3 kl 13.30-14.50. Djupgörande avspänning, andning, rörlighetsträning, medvetenhetsträning och meditation. Fregatten Högst Upp centralt i Varberg. Pris 225 kr. Leds av mig som fysioterapeut och MediYogainstruktör. Välkommen och prova på! Tel 0727-21 93 16 för info eller anmälan.

MediYoga start 27 feb!

 

Nu startar vi äntligen upp MediYoga på Fregatten igen. Perfekt för dig som vill förbättra din andningsteknik, nedvarvning och medveten närvaro.

När: Måndagar. Start 27 feb kl 13.30-14.45.
27 feb – 3 april
Var:  I relaxrummet på Fregatten Hotell, 3:e vån.

Träningen innehåller medveten andnings- och uppmärksamhetsträning, enkla kroppsövningar som utförs utifrån din förmåga, samt avspänning och meditation.
MediYoga är lämpad för dig med stressrelaterade besvär, högt blodtryck,  sömnsvårigheter, nedsatt rörlighet, ospecifik värk.
Passet genomförs liggande på golv och sittande på golv eller stol. Yogamatta, kudde, filt, sittpuff och stol finns. Om du vill så går det bra att ta med egen yoga matta för mjukare underlag. Ha gärna mjuka bekväma kläder.

Lokalen ligger centralt i Varberg och är ljus med klinkergolv.

Kostnad: 1200 kr för 6 ggr.  Bankgiro 5106-0820.
Välkommen med din intresseanmälan till ingridsfysioterapi@gmail.com eller 0727-219316. Invänta betalning till du fått din plats bekräftad, Anmälan är därefter bindande. Minst 6 anmälda deltagare krävs för grupp ska kunna genomföras. Betalning innan gruppstart. Nya deltagare får gärna prova på, pris 200 kr för ett tillfälle, betalas via swisch 0727-21 93 16.

Region Halland höjer avgiften för uteblivet besök

Sen avbokning mindre än 24 timmar innan ditt besök debiteras med 100 kr och uteblivet besök utan besked debiteras med 200 kr, nytt beslut från Region Halland fr o m maj 2023. Beslutet gäller för alla fysioterapeuter i närsjukvården både inom Region Halland och för egna företagare med avtal med Region Halland, som oss fysioterapeuter på Fregatten. Kom ihåg att avboka ditt besök i tid, så slipper du avgiften och vi kan ge tiden till någon annan.

Yrsel askultation

Yrselpatienter sökes

Just nu har jag som sjukgymnast fått möjlighet att ha med en läkare från vårdcentralen med mig på min mottagning för att se hur jag arbetar vid undersökning och behandling av yrselpatient. Väldigt roligt att de är intresserade att se hur vi sjukgymnaster arbetar! Därför extra önskvärt med yrsel patienter just nu. Känner du någon med besvär så hör av dig till mig, snarast.

Ingrids Fysioterapi 0727-21 93 16

 

 

Ny lokal för MediYoga

Ny harmonisk yogastudie till mina grupper i MediYoga torsdagar kl 15.00-16.10  , för stressrelaterade besvär, sömnsvårigheter, oro, högt blodtryck, ospecifik värk.
En lugn och mjuk Yoga form med mjuka rörelser, närvaroträning, andning, avslappning och meditation. På greenroomtraning i Vare. Drop in pris 200 kr.

Varmt välkommen!

För mer info ring 0727-21 93 16.

Region Halland skärper krav på munskydd i offentliga vårdlokaler.


NYTT fr o m 21 jan är att Region Halland rekommenderar att även våra patienter ska ha munskydd på i både väntrum och under behandling. Vänligen medtag gärna eget munskydd. Till den som inte har med sig munskydd, tillhandahåller vi det på plats. Fortsatt gäller att pg a covid -19, STANNA HEMMA om du har förkylningssymptom, även milda. Det gäller såklart även oss som arbetar här.

Hos oss kan du känna din trygg!

Vi har öppet!

Fregatten Högst Upp har öppet som vanligt, både gymmet och fysioterapin.  Det som skiljer sig är att vi har begränsat antal personer i vårt rymliga gym till max 10 personer samtidigt och vi fysioteraputer använder munskydd till både oss själva och till våra patienter.  Självklart också handsprit, rengöring och avstånd. Hos oss kan du känna dig trygg!

Varmt välkommen att boka en tid, www.bokadirekt.se